Nieuws


The Adams Family

Vanaf volgend seizoen zal Dieter te zien zijn als Swing en Cover van Henk Beineke in de nieuwe musical The Addams Family. 

the addams family feat

Komend theaterseizoen is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!

Meer informatie:  https://www.theaddamsfamily.nl/de-musical/

zie ook: https://youtu.be/FQsTQgO5PB0

32786573 888647517973061 2564570473325133824 n


Sprookjessprokkelaar de musical

Sprokkelaar 2

Dieter is nu te zien als oa Graaf Stanislav, Willem van der Decken en Oberon in de nieuwste Efteling familievoorstelling 'Sprookjessprokkelaar de musical' 

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Kom nu naar het Efteling Theater en volg Sterre’s spannende zoektocht naar verhalen in de nieuwste Efteling familiemusical.

https://www.efteling.com/nl/theater/sprookjessprokkelaar

https://www.youtube.com/watch?v=OzWmW_ou7gU&feature=youtu.be

sprokkelaar 1


Dieter zal te zien zijn in de oer-Hollandse musical Ciske de Rat.

pastedImage


Ciske de Rat – de Musical gaat op 20 november in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar de voorstelling vier maanden te zien is. Aansluitend maakt de musical een tournee langs de grotere theaters in Nederland.


Ciske de Rat – de Musical

Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt, naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de Man verteld.


Ciske de Rat is een originele Nederlandse musical. De muziek is geschreven door componist Henny Vrienten (Doe Maar). Script en liedteksten zijn van de hand van André Breedland, die samen met Maurice Wijnen ook verantwoordelijk is voor de bewerking van de trilogie. Paul Eenens, eerder verantwoordelijk voor de oorspronkelijke productie, ontwikkelt een geheel nieuwe regie. Voor de eveneens nieuwe choreografie tekent Daan Wijnands.


Voor meer info en tickets: 

http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/ciske-de-rat/

ciskestagenl ciske 250516-002 p
Foto: Roy Beusker


Dieter speelt in Beauty en the Beast

beautyandthebeast scheveningen


Dieter zal vanaf april weer te zien zijn in het AFAS Circustheater Scheveningen in de Nederlandse musical Beauty and the Beast van Stage Entertainment Nederland. Hij zal Marcel Visscher (die per 1 april de rol van Gaston speelt) vervangen in het ensemble. Ook neemt hij de cover van Tickens voor zijn rekening. Magische voorstelling

Laat je veroveren door de spectaculaire en ontroerend mooie musical Disney’s Beauty and the Beast! Het AFAS Circustheater Scheveningen is het decor voor deze adembenemende voorstelling. Gebaseerd op het wereldberoemde verhaal over de kracht van ware liefde en de zoektocht naar innerlijke schoonheid. Beleef de magie in het mooiste theater van Nederland. Reserveer nu!

Hartveroverend spektakel

Beleef dit hartveroverende spektakel met de bekende muziek van meervoudig Academy Award-winner Alan Menken. Disney’s Beauty and the Beast is een internationaal succes en speelde in meer dan 32 verschillende landen in 145 steden. Op Broadway was deze grandioze voorstelling jarenlang een enorme hit en won talloze prijzen, waaronder een Tony Award. Inmiddels hebben maar liefst 35 miljoen bezoekers wereldwijd van deze voorstelling genoten! 


Liefde overwint alles

De liefde overwint in deze beauty van een musical. Geniet van de adembenemende decors, schitterende kostuums en een top cast met musicalsterren waaronder Anouk Maas, Edwin Jonker, Freek Bartels, Loeki Knol en Tony Neef. Voor meer info en tickets:

Reserveer online, bel 0900 1353 (45cpm) of vind een Primera winkel in de buurt 

klik daarvoor hier

Moeder ik wil bij de revue heeft 5 awards gewonnen.

FullSizeRender

- Beste Vrouwelijke Hoofdrol Groot: Simone Kleinsma (Moeder, Ik Wil Bij De Revue)

- Beste Mannelijke Hoofdrol Groot: Jon van Eerd (Moeder, Ik Wil Bij De Revue)

- Beste Vrouwelijke Bijrol Groot: Raymonde de Kuyper (Moeder, Ik Wil Bij De Revue)

- Aanstormend Talent:  Terence van der Loo (Een Wintersprookje en Moeder, Ik Wil Bij De Revue)

- Beste Vormgeving/Toneelbeeld:  Carla Janssen Höfelt, Guus Verstraete en Ad de Haan-Decor en Toneelbeeld (Moeder, Ik Wil Bij De Revue)

http://www.stichtingmusicalawards.nl/93/nieuws/?id=105

Dieter speelt in Moeder, ik wil bij de revue

Dieter Spileers zal na Jersey Boys, volgend theaterseizoen te zien zijn als ensemble en cover van Bob Somers in Moeder, ik wil bij de revue van Joop van den Ende Theaterproducties. Deze nieuwe Hollandse musical is te zien vanaf september in het Beatrix theater Utrecht. 

logo


Een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laten herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen (o.a. Wim Sonneveld, Gerard Cox en Frans Halsema) vormen samen met onder anderen Simone Kleinsma en Jon van Eerd dé perfecte ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit.Moeder, Ik Wil Bij De Revue is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue speelt zich af in de jaren ’50 in Nederland. Het vertelt het verhaal van John en Riet Hogendoorn, een beroemd duo dat niet zonder en met elkaar kan leven, met een eigen revue gezelschap. Bob, zoon van een kolenboer, komt door een toeval bij de revue en op dat moment verandert alles.

Meer info kan je terugvinden op de site

http://www.ikwilbijderevue.nl

Jersey Boys stopt...

foto

Jersey Boys speelt op 27 juli zijn laatste voorstelling. Dit maakt de producent vandaag bekend.

Wereldwijd is Jersey Boys door meer dan 19 miljoen mensen bezocht, de voorstelling speelt momenteel op Broadway en West-End en dit jaar start ook een nationale tour door Engeland. In juni verschijnt Jersey Boys de film, geregisseerd door Clint Eastwood. 

Verhaal 
Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons. In 1962 kunnen vier jongens uit New Jersey drie dingen doen met hun leven: soldaat worden, in zaken gaan die het daglicht niet kunnen verdragen of… een ster worden. Ze kiezen voor het laatste en die droom wordt waarheid, zonder dat ze opgeven of vergeten waar ze vandaan komen. De voorstelling kenmerkt zich door de enorme vaart waarin het boeiende leven van de bandleden met alle ups en downs de revue passeert. De musical bevat hits als Beggin’,Oh, What a Night, Can’t Take My Eyes Off You, Big Girls Don’t Cry en Working My Way Back To You. 

Cast 
De Jersey Boys worden gespeeld door Tim Driesen (Frankie Valli), Dieter Spileers (Bob Gaudio), René van Kooten (Tommy DeVito) en Robbert van den Bergh (Nick Massi). De cast bestaat verder uit onder anderen Hugo Haenen (Gyp DeCarlo), Barry Beijer (Bob Crewe) en Martijn Vogel (Joe Pesci). 


Jersey Boys is tot en met 27 juli te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Een benefiet feestje op 12 mei?

Website-3


Dieter Spileers, nu te zien als Bob Gaudio in de musical Jersey Boys

Jersey Boys PR artwork V3.jpg c3269398a1O

Verhaal

In 1962 kunnen vier jongens uit New Jersey, aan de overkant van Manhattan, drie dingen doen met hun leven: soldaat worden, in zaken gaan die het daglicht niet kunnen verdragen of…een ster worden. Ze kiezen voor het laatste en die droom wordt waarheid, zonder op te geven of te vergeten waar ze vandaan komen.

De vier jongens uit arbeidersgezinnen in New Jersey vonden hun eigen unieke muzikale geluid uit, haalden hiermee de Rock’ n Roll Hall of Fame en verkochten meer dan 100 miljoen platen. De internationaal gelauwerde voorstelling kenmerkt zich door de enorme vaart waarin het boeiende leven van de bandleden met alle ups en downs de revue passeert. Strakke choreografie, ontroerende scenes en swingende muziek, Jersey Boys heeft het allemaal. De musical is één grote aaneenschakeling van ‘classic’ wereldhits.

Waar

De bekroonde Broadwaysensatie is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.  Tickets en meer info:

http://www.musicals.nl/jersey-boys-home.asp 

of http://www. seeticket.nl

JB Dieter karakter.jpg c3269066a1O

Trailer Jersey Boys© Dieter Spileers 2017