Dieter speelt in Beauty en the Beast

beautyandthebeast scheveningen


Dieter zal vanaf april weer te zien zijn in het AFAS Circustheater Scheveningen in de Nederlandse musical Beauty and the Beast van Stage Entertainment Nederland. Hij zal Marcel Visscher (die per 1 april de rol van Gaston speelt) vervangen in het ensemble. Ook neemt hij de cover van Tickens voor zijn rekening. Magische voorstelling

Laat je veroveren door de spectaculaire en ontroerend mooie musical Disney’s Beauty and the Beast! Het AFAS Circustheater Scheveningen is het decor voor deze adembenemende voorstelling. Gebaseerd op het wereldberoemde verhaal over de kracht van ware liefde en de zoektocht naar innerlijke schoonheid. Beleef de magie in het mooiste theater van Nederland. Reserveer nu!

Hartveroverend spektakel

Beleef dit hartveroverende spektakel met de bekende muziek van meervoudig Academy Award-winner Alan Menken. Disney’s Beauty and the Beast is een internationaal succes en speelde in meer dan 32 verschillende landen in 145 steden. Op Broadway was deze grandioze voorstelling jarenlang een enorme hit en won talloze prijzen, waaronder een Tony Award. Inmiddels hebben maar liefst 35 miljoen bezoekers wereldwijd van deze voorstelling genoten! 


Liefde overwint alles

De liefde overwint in deze beauty van een musical. Geniet van de adembenemende decors, schitterende kostuums en een top cast met musicalsterren waaronder Anouk Maas, Edwin Jonker, Freek Bartels, Loeki Knol en Tony Neef. Voor meer info en tickets:

Reserveer online, bel 0900 1353 (45cpm) of vind een Primera winkel in de buurt 

klik daarvoor hier

© Dieter Spileers 2017