Dieter speelt in Moeder, ik wil bij de revue

Dieter Spileers zal na Jersey Boys, volgend theaterseizoen te zien zijn als ensemble en cover van Bob Somers in Moeder, ik wil bij de revue van Joop van den Ende Theaterproducties. Deze nieuwe Hollandse musical is te zien vanaf september in het Beatrix theater Utrecht. 

logo


Een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laten herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen (o.a. Wim Sonneveld, Gerard Cox en Frans Halsema) vormen samen met onder anderen Simone Kleinsma en Jon van Eerd dé perfecte ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit.Moeder, Ik Wil Bij De Revue is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue speelt zich af in de jaren ’50 in Nederland. Het vertelt het verhaal van John en Riet Hogendoorn, een beroemd duo dat niet zonder en met elkaar kan leven, met een eigen revue gezelschap. Bob, zoon van een kolenboer, komt door een toeval bij de revue en op dat moment verandert alles.

Meer info kan je terugvinden op de site

http://www.ikwilbijderevue.nl

© Dieter Spileers 2017